Blogg om dagsaktuelle temaer og nyheter.

Aktuelt.org

Uncategorised

Kardashian familien driver mental voldtekt av unge tenåringsjenter!

Til min store fortvilelse som far til tenåringsjenter så opplever jeg daglig hvordan den tragiske Kardashian familien har trengt seg inn i norske familiehjem og foretar daglig mental voldtekt vår mentale tilstand. La meg si dert slik, absolutt ingenting denne familien foretar seg er i nærheten av å være normalt.

På Kardashian showet er nemlig alt helt normalt. Her fremstilles det som å realisere seg selv i en alder av nærmere 70 år og fortelle at Pappa og bestefar nå plutselig er blitt mamma og bestemor er noe som er helt normalt. For ikke å snakke om å operere silikon og Restylane inn i både lepper, pupper og romper.

Av for meg uforståelige årsaker har denne familien blitt et internasjonalt fenomen og håver inn penger. Jo dummere og mer hjernedøde de fremstår jo flere seere får de. En negativ naturlig konsekvens av dette er at de tjener penger deretter og får et helt forvridd syn på økonomi. Det er ikke like lett for alle voksne å fortelle at det ikke er et normalt forbruksmønster og økonomiske realiteter det disse plastikk kjendisene formidler at de forholder seg til.

De daglige "utfordringene" til familien går i verdensproblemer som "nå drikker Scott igjen" og "Kim skal skilles igjen". Nei hun skal ikke gifte seg, det var i går det. For ikke å snakke om denne påtatte transpersonen Bruce Jenner, eller Caithlyn Marie Jenner er det visst nå. Jeg vet det er inn i tiden å normalisere dette men uansett er det ikke normalt. I hvert fall ikke nå det er så påtatt som i denne serien hvor de gjør alt og litt til for å opprettholde kjendisstatusen sin.

Les mer: Kardashian familien driver mental voldtekt av unge tenåringsjenter!

Jeg fikk penger igjen på skatten!

Jeg vet jeg er sent ute og at selvangivelsen har vært tilgjengelig i flere uker. Jeg har nemlig vært overnervøs for å få restskatt i år igjen og våget meg endelig til å ta en titt på den forhåndutfylte selvangivelsen for skatteåret 2015. Til min store overraskelse viste den at jeg hadde neste tjue lapper til gode. I tilegg vet jeg at jeg har minst et fradrag til som vil gi meg 30 lapper i inntektsfradrag eller ca 10 lapper i rent skattefradrag. Med andre ord kan jeg vente på å få igjen 30 tusen på skatten i tilegg til nesten 50 tusen i feriepenger. Feriepengene får jeg i slutten av juni på junilønningen og skattepengene kommer også i slutten av juni i følge dette nettstedet.

Det er med andre ord bare å finne frem reisekatalogen fra Star Tour å bestille langtur med All inclusive og greier. Eller kanskje noe mer eksklusivt enn de typiske charterreisene til Star Tour. Selv reiste jeg til Veligandu Island på Maldivene for noen år siden og betalte ca 20 lapper pr voksen den gang. Det er vel egentlig noe slikt jeg heller er ute etter eller noe som er veldig langt vekk og det stikk motsatte av tradisjonell charter slik vi kjenner det her hjemme på berget.

På den andre siden bør jeg kanskje la fornuften ta overhånd og nøye meg med en nøktern ferie og betale ned kredittkortgjelden fra fjorårets ferie. Det er jo ikke akkurat billig rente på kredittkortet men jeg ser optimistisk på det og tenker at jeg jo får rentefradrag på dette noe som er årsaken til at jeg får så mye igjen på skatten i år. Jada, jeg vet at det er en særdeles dyr form for "sparing" og nok ikke kan kalles sparing i det hele tatt til tross for at jeg kan skrive av noen av rentekronene. 24 % i årlig rente er og blir idiotisk å betale på og jeg kunne heller brukt pengene som dopapir. Så gjenstår det å se om jeg lar eventyrlysten ta overhånd eller om det er fornuften som seirer til slutt..

Drit og dra, jeg reiser til Maldivine :-)

Så totalt uinterressant!

Dagens "store" nyhet på VG-Nett er at forfatter og musiker Jo nesbø hadde en far som jobbet for Nazistene under krigen.

Vi skal ikke glemme historien men hva i all verden har det å si for allmennheten i Norge at faren til Jo Nesø var nazist? Hva er hensikten med å dra dette frem nå annet enn å ødelegge for Jo Nesbø? Han ønsker tydeligvis ikke å prate om det, det er jo tross alt ikke det man er stoltest av selv 75 år etterpå at at familien sin jobbet for nazistene

En overbefolket verden = katastrofer!

Oljekatastrofen utenfor kysten til USA ser ut til å bli en av verdenshistoriens største menneskeskapte naturkatastrofer. Samtidig skriker folk etter bedre kontroll, mindre oljetankere osv.

Selv mener jeg at slike katastrofer kan begrenses men aldri unngå i en overbefolket industrialisert fri verden. Alternativet er et overregulert statsstyrt samfunn der alle samfunnsmekanismer styres til minste detalj og selv da kan vi ikke gardere oss. Da mener jeg at alternativet er ganske enkelt nemlig å akseptere risikoen det medfører.

Det eneneste vi kan gjøre for å redde jordkloden mot en menneskeskapt undergang er befolkningskontroll. Da er tvangssterilisering og ettbarnspolitikk slik de gjør det io Kina det eneste virkemiddelet slik jeg ser det.

Trenger du nytt kredittkort?

Latterlig hysteri!

Store deler av nord Europas flystrafikk er staset på grunn av vulkanaske på avveie fra Island. Dette med den begrunnelse at dette vulkanaske er farlig når den treffer fly i høy fart og kan bl.a. skade motorene. Samtidig begnner flere og flere heldigvis å antyde at dette er blåst alt for mye opp av flymyndighetene.

Makan til komplett hysteri skal man lete lenge etter. Det er vel kun en gang tidligere i historien et fly har styrtet på grunn av dette samt noen tilfeller av nesten ulykker. På de tidspunktene viste man imidlertid ikke om faren vulkanutbrudd medførte for flytraffikken. Jeg tviler ikke på at faren ved å fly inn i vulkanstøv er reel men tvier sterkt på at restene som er spredd over Europa er så konsentrert at de medfører noen fare. Men å stoppe flytrafikken i de nærmeste områdene til Island er sikkert veldig fornuftig.

Det er en fare med det moderne inormasjonssamfunnet. Det er veldig lett å overreagere og starte massehysteri. Se på svineinfluensaen, tsunamien i stilehavet det ikke ble noe av for noen måneder side osv...

Trenger du nytt kredittkort?

Hva feiler det egentlig muslimene?

Muslimenes oppførsel i Norge de siste ukene topper seg på nytt i dag etter at VG kan avsløre at Arfan Bhatti støtter de kontroversielle homo utalelsene.

Hva får alle disse menneskene fra den muslimske verden til å synes det er greit å drepe folk fordi de er homofile. Ærlig talt, hvis to menn har lyst til å røre rundt i rompa til hverandre er det vel uproblematisk for alle andre enn dem selv? Og hva er det med dette martyr tullet? Hvordan går det an å faktisk tror man kommer til paradis med 70 jomfruer fordi man sprenger seg selv i fillebiter og samtidig tar med seg et lass uskyldige mennesker?

Hadde vært morsomt hvis en muslim tok seg tid til å prøve å forklare dette på en skalig måte i kommentar feltet nedefor. Jeg kommer nok aldri til å forstå men jeg setter pris på om noen allikevel forsøker å få meg til å forstå.

 

Trenger du nytt kredittkort? Klikk her!

Er dette noe å bry seg om?

VG nett bruker i dag mye spalteplass på å gjøre et poeng ut av at Thorbjørn Jagland ikke betaler skatt for sin nye jobb i europarådet, noe heller ingen andre medlemmer av europarådet gjør. En regel som vistnok har eksistert siden 1949.

Regelen har åpenbart eksistert så lenge fordi alle andre land synes det er en helt grei regel. I Norge derimot blir slikt førstesidestoff. Hetsen av Thorbjørn Jagland i norsk media gjennom flere tiår burde være gunn nok til skattefritak av denne stakkars mannen for resten av livet.


Problemer med gjeld og inkasso? Besøk inkassoguiden.no

Hitler hadde vel også jødiske røtter?

VG offentligjør i dag at den Iranske presidenten Mahmoud Ahmadinejad har jødisk opphav, noe som er spesielt med tanke på den sterke motstanden han viser mot jødene og Israel. Han  er også blandt dem få som forsøker å benkte at Holocaust har funnet sted.

Når dette er sagt så bør ikke jødene og Israel føle seg så mye trygger e av den grunn. Selv om det er noe omdiskutert så er det vel ganske klart at også Hitler hadde jødisk opphav selv om han ikke viste den store medmenneskeligheten mot dem av den grunn...

Bongo fra Kongo!

Den pågående "rettsaken" i apekattlandet Kongo får meg til å tenke på det gamle utrykket tilbake fra Torbjørn Jagland sin tid, "Bongo fra Kongo", i denne sammenhengen hadde kanskje "Mongo fra Kongo" vært enda mer passende. Da tenker jeg ikke på den tidligere politikeren fra landet men lynsjemobben som møtte opp under gårsdagens rettsak mot nordmennene Tjostolv Moland og Joshua French.

Makan til brudd på alt som heter menneskerettigheter har jeg ikke vært borte i på lang tid. Joda, jeg leser innimellom om steining og lignedne henrettelser i Iran o.l. land men har aldri opplevd det så tett som vi kommer på denne saken.

Her må Norge åpenbart ta i bruk trumfkortet sitt og strue med all stopp av u-hjelp til landet dersom nordmennene ikke får en rettferdig rettsak ihenhold til grunnleggende menneskerettigheter.