Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Aktuelt.org

Uinteressant om det finnes liv i verdensrommet!

E-post Skriv ut PDF

VG kan i dag fortelle at en NASA forsker har gått ut og sagt det finnes bevis på liv i rommet, ikke bare liv men romvesener. Forskeren går ut og sider det finnes bevis men bevisene uteblir slik at dette gjenstår som mange andre påstander, nemlig som en påstand.

Selv mener jeg det er ganske opplagt at det finnes livb i rommet selv om det ikke akkurat er det jeg reflekterer mest over. Om det er intelligent liv som flyr rundt i ufoer er atskillig mindre sansynlig. Hele problemstillingen er etter min mening oppskrytt og har i all overskuelig fremtid minimal betydning for menneskeheten.

Det beste som kan skje etter min menig er at det bevises at det ikke finnes liv på andre planeter slik at vi blir tvunget til å ta vare på den planeten vi har, noe vi i dag absolutt ikke gjør.

 

Endelig!

E-post Skriv ut PDF

Endelig har siste dag i ski VM kommet. Nå er dagevis med media proppfull av skirelaterte artikler endelig over. Eller er det det?

Nå skal jo alt analyseres i alle vinkler og kanter og ikke minst skal norske media gi det norske folk det de liker best, side opp og ned med selvskryk til jeg spyr. Og ikke nok med det, VM i ski skytting er vel ikke ferdig ennå?

Vi må vel bare holde ut men i sommer krever jeg ski fri sone i media!

 

Kvalmende hvordan Northug kritikere bader i hans suksess!

E-post Skriv ut PDF

Gratulerer med gullet Petter Northug, det er vel fortjent. Samtidig har det hele en ekkel bismak. Ikke fordi Northug har gjort noe galt.

Det som gjør meg kvalm er hvordan alle som har kritisert og hetset Northug tidligere i vinter nå hiver seg på suksessen og bader i Northug din lykke. Det er ikke annet en kvalmende!

Ønsker du mer informasjon om kredittvurdering?

 

Kvinner har ikke noe å gjøre i hoppbakken!

E-post Skriv ut PDF

I dag skal skihopp for kvinner avholdes for første gang i ski VM. Selvfgølgelig har jo noen klart å komme med noen provoserende uttalelser som kvinnene lar seg provosere over og dermed selv taar fokuset vekk fra selve konkurransen.

Selv mener jeg at kvinner ikke har noe som helst i en stor hoppbakke å gjøre, ikke i andre "mannesporter" heller for den saks skyld. Kvinner er skapt slik at de passer best til husstell, omsorg og gjøre livet behagelig for mannen.

Nå vet jeg at mange kommer til å skal fortelle meg for en idiot jeg er o.s.v. men det er faktisk svært mange som meg der ute som deler dette synet. Dessverre er det bare så få som tør å si det i frykt for kvinnebevegelsen som jo er et kapittel i seg selv. For å kalle en spade for en spade. Kvinner passer best ved kjøkkenbenken!

 

La diktatorene få asyl i Norge!

E-post Skriv ut PDF

I araberdiktaturene er det fullt opprør. I Egypt og Tunisia har sittende ledere allerede gitt fra seg makten mer eller mindre frivillig.

Jeg tror at grunnen til at diktatorene tviholder slik på makten skyldes 3 ting. For det første liker de maktfølelsen, for det andre har de enorme formuer de risikerr  miste og for det tredje er de ikke minst  redd for å bli stilt for retten for sine handlinger over flere tiår som diktator.

Jeg tror at dersom diktatorene får amnesti samt beholde en del av formuen sin er to av tre problemer løst. Det moralske med dette kan selvfølgelig diskuteres men når alternativet er blodbad slik det nå allerede er i Libya er det et alternativ som er verdt å vurdere. Hvorfor kan ikke oljenasjonen Norge smelle til og tilby dem asyl i Norge? For et første er det ressurspersoner og i en trygg "pensjonisttilværelse" i Norge vil de neppe gjøre en flue fortred...

 

Sludder fra Rybak. Ser bare muligheten for mer penger i Sverige!

E-post Skriv ut PDF

Alexander Rybak presterer bra i den svenske varianten av "Skal vi dansen" og er blandt favorittene til å vinne. Rybak selv begrunner det at han valgte å stille opp i Sverige istedenfor i Norge at han var redd for at Norge skulle få for mye av han.

Rybak sin bortforklaring tror jeg ingenting på. Sverige har dobbelt så mange innbyggere som Norge og er således et dobbelt så stort marked. Dessuten må han nok gjøre mer for å holde seg i markedet der enn i Norge hvor han alltid vil være en kjendis. Imidlertid har jeg absolutt ingentintg imot denne prioriteringen, jeg synes bare det er så synd at det skal være så vbanskelig å innrømme at dette er årsaken. Det er ikkenoe galt i å tenke på forretningsbiten oppe i det hele.

 

Hvilke idioter er det som står bak disse seerstormene?

E-post Skriv ut PDF

Man kan med jevne mellomrom lese i media at det har vært seerstorm mot NRK fordi seerne er misfornøyde med ett eller annet TV-kanalen gjør som seerne ikke setter helt pris på.

Veldig ofte er jeg enig med årsaekn til seerstormen, det vil si at jeg også har reagert på det som er levert. Det jeg imidlertid ikke forstår er hvilke idioter det er som gidder å ta opp telefonen for å sitte i telefonkø for å kjefte huden full ut av en/ ei stakker eller to som sitter og svarer på telefonen på kveldstid og som ikke bryr seg om annet enn når arbeidsdagen er over. Innimellom når de merker at det er stor pågang melder de fra til dagsrevyen om dette slik at de skal få et ekstra tema å lage innslag om den kvelden da viser de nemlig at demokratiet virker....

Den eneste grunnen til å bruke tid å krefter på å ringe inn på dette viset må jo være for å føle at man får noe igjen for TV-lisensen. Det gjelder jo imidelrtid kun for de idiotene som ikke har forstått at dette er en forkledd borgerskatt i dette landet.

 

Triste hendelser og oppmerksomhet!

E-post Skriv ut PDF

Dagens nyhetsbilde har vært preget av den tragiske flystyrten i Flrida hvor yo unge norske menn dessverre mistet livet.

Slike hendelser skjer det mange av rundt i hele verden hver eneste dag og bare et fåtall får nevneverdig plass i media. Denne saken hadde nok fått en del plass uansett men det er liten tvil om at det har hatt innvirkning at den ene av de omkomne var forlover til en Lillestrømspiller.

Slik jeg forståe av medias fremstilling ii dag var dette kjernesunn norsk ungdom som var et forbilde for sine medmennesker. Allikevel får det meg til å reflektere over alle andre saker som nesten ikke får tilsvarende oppmerksomhet fordi personene som er innvolvert ikke har det lille ekstra med seg som at de er eller kjenner noen kjendiser eller B-kjendiser eller er priviligert på andre måter som gjør media ekstra interessert.

 

Man får ikke mer morro enn man lager selv!

E-post Skriv ut PDF

3 ungdommer som onanerte i ei kake de tok med på skolen og serverte til medeelever får nå kjørt seg. Dette fordi de under bakingen like godt onanaerte i kaken de serverte. Ifølge skolens rektor er de ikke anmeldt eller utvist fra skolen, kun en liten ordensanmerking ar de fått.

Selv kan jeg ikke se det store problemet med dette. Jeg har i alle år stilt meg uforstående til mennesker som kjøper kaker på idrettsarrangementer, 17.mai arrangementer og lignende uten at de på noen som helst måte kjenner til kakens opprinnelsessted. På samme måte har skolens elever i dette tilfellet spist ei kake 3 tenåringsgutter, sannsyligvis bland skolens "bøllefrø", kommer rekende med på skolen uten videre. Selvfølgelig er det noe muffens med den da. Når folk er så kakesultne at de ikke stopper opp og stiller seg noen kritiske spørsmål før de hiver i seg kan de bare ha det så godt. Å svelge litt sæd er det vel heller ingen som har dødd av, dessuten antar jeg at kaken var godt gjennomstekt og dermed det som eventuelt fantes av basilusker ble drept. De som har spist kaken bør vel reelt sett bekymre seg mer om hygienen på kjøkkenet kaken er laget på fremfor å bekymre seg for sæden.

Nei har har 3 livsglade ungdommer gått littegrann over streken og hadde nok mye morro før oppstyret i etterkant begynte.

Det nevnes politianmeldelse. Jeg er da nysgjrerrig på hvilken lovhjemmel som skulle vært brukt i dette tilfellet?

 


Side 5 av 56

Antall besøkende

Vi har 16 gjester her nå