Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Aktuelt.org

FRP kan ikke holdes utenfor lenger!

E-post Skriv ut PDF

Den norske valgkampen er i gang for fullt og blokkene hakker på troverdighetene til hverandres regjeringsalternativ. Ikke minst i forhold til Fremskrittspartiets rolle i en borgerlig regjering.

'Min klare mening er at det er direkte udemokratisk å ikke ta med frp i en borgerlig regjering. Dersom det blir et borgerlig flertall er det åpenbart at frp blir blokkens desidert største parti. Å holde dette partiet utenfor vil derfor være direkte udemokratisk og i strid med vårt politiske systems intensjon.

 

Bongo fra Kongo!

E-post Skriv ut PDF

Den pågående "rettsaken" i apekattlandet Kongo får meg til å tenke på det gamle utrykket tilbake fra Torbjørn Jagland sin tid, "Bongo fra Kongo", i denne sammenhengen hadde kanskje "Mongo fra Kongo" vært enda mer passende. Da tenker jeg ikke på den tidligere politikeren fra landet men lynsjemobben som møtte opp under gårsdagens rettsak mot nordmennene Tjostolv Moland og Joshua French.

Makan til brudd på alt som heter menneskerettigheter har jeg ikke vært borte i på lang tid. Joda, jeg leser innimellom om steining og lignedne henrettelser i Iran o.l. land men har aldri opplevd det så tett som vi kommer på denne saken.

Her må Norge åpenbart ta i bruk trumfkortet sitt og strue med all stopp av u-hjelp til landet dersom nordmennene ikke får en rettferdig rettsak ihenhold til grunnleggende menneskerettigheter.

 

Jeg beundrer Riise familien!

E-post Skriv ut PDF

I USA er denne måten å stikke seg ut på helt normalt og ville knapt ha blitt ofrett ei fotnote i media. I Norge deriomt suger media til seg hver eneste liten detalj om familien, om det er SMS på avveie, rot i privatøkonomien eller mor selv som bokser litt på fritiden så kan du være sikker på at det kommer på førsteplass i landets avviser.

Jeg er personlig ikke den største fan av Riise familien men er allikevel full av beundring for familiens suksees, samhold og fryktløshet i forhold til janteloven.Gang på gang er vi vitne til hvordan familien hetses bare fordi de er litt annerledes enn nordmenn flest. Familien har oppnådd suksess innen fotballbverdenen som andre i Norge bare kan drømme om.

 

Finans krise gir økt risiko for ulykker!

E-post Skriv ut PDF

I dagens samfunn går det vel ikke en dag at det skjer en større ulykke i form av togkræsj, flykræsj, båthavari ( med påføllgende oljesøl) og ikke minst bilulykker. Jeg vil imidlertid påstå at finanskrisen har ført til vesentlig større ulykkesrisiko på grunn av at firma og privatpersoner se sitt snitt til å spare penger på redusert vedlikehold og sikkerhet.

På denne måten kan finanskrisen skape store konsekvenser langt utover den direkte innvirkningen på økonomien. For mange bedrifter og private finnes det ikke noe alternativer til å spare på vedlikeholdsuttgifter og sikkerhet. Spørsmålet er om samfunnet skal sette en stopper for alle som svikter på området for å unngå større katastrofer eller skal samfunnet godta dette i en periode i en slags aksept om at det er nødvendig for at samfunnet fortsatt skal gå rundt.

Samtidig skaper nye norske krav til ambulansepersonel fare for at titals ambulanser kan forsvinne i landet. Forstå det den som kan.

 

Full innvandringstopp nå!

E-post Skriv ut PDF

Norge flyter over av kriminelle med utenlansk opprinnelse, enten innvandrere fra krigsherjede områder eller "turister" fra øst Europa.

Vi har rett og slett mistet kontrollen fullstendig og det er behov for en omgående stopp i innvandringen samt delvis stengte grenser. Jeg vet dette vil føre til en del diplomatsike utfordringer i forhold til diverse internasjonale avtaler og i forhold til EU og Shengen sammarbeidet. Her må vi imidlertid ha en mulighet til å erklære unntakstilstand frem til vi har fått kontroll over situasjonen.

Jeg er faktisk ikke imot innvandring men det er en klar forutsetning av dette skjer i kontrollerte former i en helt annen grad en det gjør i dag.

 

Ulykker skjer, verden trenger ikke å snus opp ned hver gang!

E-post Skriv ut PDF

Norges politikere overgår hverandre i hvilke tiltak de ønsker å igangsette for å unngå at nye ulykker med medfølgende oljeutslipp skjer igjen. Slik er det hver gang uhell skjer, det er to ting som gjentar seg gang etter gang. Det første er jakten på syndebukk/ er, det andre er populistiske politikere som skal sette himmel og jord i bevegelse for å hindre gjentagelse.

Verden må snart forstå at med milliarder av mennesker med nesten like mange motoriserte fremkostmidler hører ulykker med til hverdagen. I Norge skal man alltid overbeskytte seg selv og samfunet med en drøss med lover og pålegg som gjør det nesten umulig å foreta seg noe som helt. Jada, greit å se på forebyggende tiltakt innimellom men det får være grenser for populisme fra politikerhold.

 

Er det trygt å fly?

E-post Skriv ut PDF

I dag har det atter en gang skjedd en ny flyulykke. Ikke lenge etter "stormen" har lagt seg etter Air-france ulykken, Hudon nødlandingen o.s.v. så skjer det i dag en ny flyulykke.

Spørsmålet jeg stiller meg er om det egentlig er trygt å fly som vi i alle år har fått prentet inn eller er dette velykket propagande fra flyselskapene? Det jeg ihvertfall ikke kan fordra er at dersom det faktisk skulle skje noe galt mens jeg er opp i luften så sitter jeg 100% hjelpesløst baki der sammen med et tettpakket lass med andre menneskelige adrenalinbomber. Det er denne totale mangelen på mulighet til å påvirke egen skjebne som gjør at jeg så langt det lar seg gjøre unngår å sette meg i et fly.

 


Side 56 av 56

Antall besøkende

Vi har 30 gjester her nå