Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Aktuelt.org

Dagens molbovits!

E-post Skriv ut PDF

Mens nordmenn sitter i lange sykehuskøer, venter på sykehjemsplass og prøver å få endene til å møtes med minstepensjon eller sosialstønaden sin så kan de i hvert fall trøste seg med at det offentlige bruker resten av pengene fornuftig, nemlig på å henge opp fargepragende elg revir langs veien. Ikke nok med det, det koster kun en million. Snakk om røverkjøp eller rettere sagt molbovits! For dette kan umulig være sant?

Dette skal visstnok være forebyggende mot trafikkulykker, forstå det den som kan. Jeg tenkte jeg skulle tipse utenlandsk media så kan vi alle lese om dette på alle de store internasjonale nettavisene i morgen. Tror neppe nordmenns "fremragende" IQ blir et tema....

 

Bør være et klart skille ved 18 år!

E-post Skriv ut PDF

VG kan i dag fortelle om det jeg vil kalle et hull i lovverket som gir ungdom over 18 år som studerer mulighet til å kreve med loven i bakhånd at foreldrene dekker husleie for dem.

Jeg forstår intensjonen bak loven men mener samtidig at det bør være et klart skille der barna blir ansvarlige for egen tilværelse. Foreldrene har det samme ansvaret før fylte 18 år men da har de også medbestemmelsesrett i forhold til hva barna foretar seg. Etter fylte 18 år kan imidlertid barna gjøre som de vil og samtidig kreve at foreldrene betaler. Det blir feil. De fleste foreldre bidrar med lommepenger til barn som studerer selv om de  er over 18 år, noe som bør være mer enn nok.

Nå tror jeg imidlertid at dette er en noe søkt problemstilling som gjelder svært få. De færreste barn ønsker å robbe foreldrene sine på dette viset.

 

Kristiansand er ikke slik byen en gang var!

E-post Skriv ut PDF

En gang før årtusenskifte uttalte en tidligere politisjef i Kristiansand, Carl Mentz Rynning-Tønnessen, at byen ikke var særlig større en en middels amerikansk kirkegård, bare dobbelt så dau. Så kom tusenårsskillet og drapene i Baneheia. Dette ble på en måte et tidsskille i Kristiansand hvor drap og elendighet inntok vår kjære Sørlandsperle som bare hadde litt liv på byen i fellesferien takket være noen østlendinger som ikke rakk danskebåten.

Nå har 2011 begynt med en ny drapssak i Kristiansand etter at en ung kvinne i 20 årene er funnet drept i en leilighet i byen. Heldigvis virker det som om gjerningsmannen allerede er pågrepet.

Trenden i byen er nok vanskelig å snu men det kan vel uansett være verdt et forsøk å se på straffenivået i landet. Selv om det mot formodning ikke skulle ha særlig effekt så gjør det jo uansett ikke noe om en morder må sitte inne i 50 år istedenfor 20 år.

 

Hvilket land skal USA hevne seg på for dette!

E-post Skriv ut PDF

Et amerikansk kongressmedlem er skutt i hodet og er en av minst 12 skadde etter en skyteepisode på en butikk i USA.

Nå tenkte jeg at jeg skulle være litt ironisk og komme alle de USA fiendlige kreftene i vårt land i forkjøpet med å komme med en så latterlig uttalelse som overskriften er. Det er slik alle USA fiendter angriper dem. Jeg har selv stor tiltro til at USA selv greier å skille mellom terror og en syk mann som har gått amok på en butikk.

 

Ingen helter i denne saken, bare mange feiginger!

E-post Skriv ut PDF

Nordmannen Dag Gjerstad hylles som en helt etter at han la mannen som ropte bombe på flyet til Tyrkia i går. Dag hylles i dag som en ekte helt i norkse medier.

For all del, det var flott det Dag gjorde, ingen kritikk av han. Det jeg imidlertid mener er aller de andre på flyet som la seg ned med huet mellom beina er en gjeng med feiginger. Dersom mannen faktisk hadde en bombe hadde de jo ingenting å tape ved å forsøke å stoppe han. Sprenger flyet er de jo fortapt uansett.

Heltestatus er noe man skal få når man gjør noe ekstraordinært for å redde andre mennesker. I denne saken burde feigingene henges ut istedenfor den eneste som gjorde det som er naturlig å forvente.

 

Nå kan idiotene som ikke vaksinerte seg angre!

E-post Skriv ut PDF

Svineinfluensaen er på vei tilbake og allerede har flere blitt lagt inn på sykehus.

Når epidemien stod på som verst under forrige bølge foregikk det omfattende propaganda for å få folk til å ikke vaksinere seg. Idiotene påstod blant annet at det var et stunt fra kapitalistene bak de store farmasiprodusentene for å tjene mer penger.

Jeg håper alle disse idiotene som lot vær å vaksinere seg av denne grunn nå angrer og skjelver i buksene. Selve smitten derimot unner jeg ingen, til og med ikke disse idiotene!

 

Så lenge sjakk skal regnes som idrett er Magnus selvskrevet kandidat!

E-post Skriv ut PDF

Jeg har selv i tidligere blogginnlegg tatt til ordre for at sjakk ikke er noen idrett. Imidlertid er mange uenige med meg slik at sjakk faktisk regnes som idrett i av bl.a. idrettsforbundet.

Når sjakk pr d.d. faktisk har status som idrett er det hårreisende at Magnus Carlsen ikke er funnet tung nok til å bli nominert i årets idrettsgalla. Kanskje det er sterke krefter i forbundet som er enige med meg og ønsker sjakk "de- listet" som idrett?

 

Carew sin storhetstid er definitivt over!

E-post Skriv ut PDF

Jeg har aldri hatt helt sans for spillestilen til John Carew. Samtidig er det uomtvistelig at han har vært en av Norges mest anerkjente fotbasllspillere gjennom tidene, kanskje bare slått av Solskjær.

Nå tyder alt på at han er på vei bort i fra Aston Villa og alderen begynner å røyne på. Jeg er overbevist over at Carew har sett sine beste år på fotballbanen og vil samtisig gratulere han med en flott karriere.

 

IPAD har blitt en kjempehit i vår familie!

E-post Skriv ut PDF
Ipad har fått mye medieomtale i høst og vinter etter at den ble offisielt sluppet i Norge rett før julehandelen.
Selv kjøpte jeg Ipad tidlig i høst før den ble offisielt lansert i høst. Jeg kjøpte den fordi jeg trodde jeg skulle kunne bruke den i jobb sammenheng noe den viste seg å være unyttig til, ihvertfall til mine fomål. Men tro ikke at den har blitt liggende ubrukt for det. Her hjemme har nemliog samtlige familiemedlemmer lagt sin elsk på Ipaden som underholdningsmaskin. Den brukes til spill, nettsurfing, youtube og mye mer. Til og med minstemann på 3 år elsker den og bruker mye tid til å se på Kaptein Sabeltann opptak på Youtube og forskjellige varianter av bildelotto og lignende apper.
Jeg vil anbefale Ipad til alle familier men ikke forvent at den kan brukes til noe annet en underholdning.
 


Side 8 av 56

Antall besøkende

Vi har 10 gjester her nå