Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Aktuelt.org

Bare tapere er gode tapere!

E-post Skriv ut PDF

Media elsker Petter Northug selv om de liker å gi inntrykk av det motsatte. Hans opptreden og uttalelser er garantert førstesidestoff med garantert mange lesere.

I dag får Northug kjørt seg igjen i VG med en artikkel om at han er et dårlig forbilde når han tydeligvis takler dårlig å tape. Selv tror jeg Northug driter i slike artikler samtidig som han sikkert håver inn ekstra bonus fra Red Bull for hvert eneste medieoppslag han får.

Selv er jeg av den oppfatningen at uttrykket "tap og vinn med samme sinn" er noe tapere har funnet på. En person som er besatt av å vinne må nødvendigvis samtidig hate å tape. Det er vanskelig å vinne dersom man ikke synes det gjør noe å tape. Det er derfr Northug er best.

 

Innfør kastrering av pedofile!

E-post Skriv ut PDF

Igjen rulles en ny pedofili sak opp. Denne gangen er en 45 år gammel mann arrestert i Gambia for pedofili og mye tyder på omfattende "virksomhet" fra mannen i Norge over mange år.

Personer som er dømt for pedofili har en alvorlig sykdom som de i de fleste tilfeller selv vil fjerne symptomene på. Pedofilidømte bør enkelt og kastreres for å beskytte verdens barn og personen selv mot seg selv. Jeg tar til orde for kjemisk kastrering fordi historien dessverre har vist en rekke tilfeller av justismord i slike saker. Kjemisk kastrering er reversibelt ved at "pasienten" rett og slett slutter å ta aktuelle medisiner.

Hadde det ikke vært på grunn av faren for justismord kunne man gjerne kuttet av dem hele stellet for min del men det er jo kjedelig dersom det i ettertid skulle vise seg at man hadde tatt feil.

 

Dyrevenner er verdens farligste mennesker!

E-post Skriv ut PDF

Jeg har alltid sagt at jeg ikker er redd for hverken terrorister, krig,pøbler eller andre skumle mennesker. Men en ting er jeg redd for, det er dyrevernaktivister. Historien har gang på gang vist at disse er i stand til å foreta seg det aller meste for å verne "sine interesser". Bare se på hvalfangmotstandere, motstandere av pelsdyrnæringen eller i tilfellet VG skriver om i dag mannen som drakk en gullfiks og risikrerer 6 måneder i fengsel.

Hallo! det er en gullfisk. Så vidt jeg har hørt er de så dumme at de ikke kjenner seg igjen etter ei runde i gullfiskbollen og dermed ikke forstår hvor lite område de befinner seg på.

Mennesker som er villig til å strekke seg så langt for å verne dumme dyrs interesser bør sperres inne.

 

Nydelig julevær til besvær.

E-post Skriv ut PDF

Vi opplever et fantastisk julevær i Skandinavia i år, iskald og ekte vinter. Til tross for dette er det alltid noen som ikke er fornøyd eller som møter på utrivelige problemer bl.a. på Bornholm.

For de som ikke kommer hjem til jul eller sliter med å komme frem til sykehuset er det synd på. De som klager på høye strømpriser og kulden kan bare holde k... De får bare droppe å tegne medlemskapet på treningsenteret i Januar. De kommer ikke til å bruke det allikevel, men det har ikke de forstått selv.

 

På 90 tallet var jeg flau over å være norsk!

E-post Skriv ut PDF

Flere avdankede idrettsstjerner eller rettere sagt gamle langrennsstjerner går ut og kritiserer Petter Northug offentlig etter oppførselens hans i helgen når han ikke klarte å møte opp tidsnok til en medaljesermoni. I kjølvannet av Thomas Alsgård kommer nå Vegard Ulvang ut av sakpet og hiver seg på Northug kritikken og sier han gjør det flaut å være norsk.

Jeg skal si dere en ting Ulvang og Alsgaard. En gang var jeg flau over å være norsk. Det var på 90 tallet nå dere to melkedrikkende mammagutter hevdet dere i langrennsporet. Langrenn er ingen internasjonal idrett, det er noe vi driver med i Norge, Sverige og Finland og enkelte fjellaper i mellomeuropa og Russland. Det er ikke stort det hverken dere eller Northug har prestert, forskjellen er imiderltid at Northug blir sett på som så kul og særegen at et så hipt og internasjonalt merke som Red Bull velger å satse på han. Det burde dere faktisk være veldig misunnelige på.

Heller sær og kul enn Mammas godgutt!

 

I Russland gjør de ihvertfall noe med nazistene!

E-post Skriv ut PDF

Ifølge VG er det pågrepet 800 høyreekstreme, eller nynazister som jeg kaller dem, det siste døgnet etter en periode med en rekke overfall mot etninske minoriter.

Det er godt å se at i noen land gjør de faktisk noe med slik totalt uønsket aktivitet blandt vanlig siviliserte borgere. I Norge derimot er det viktigere å beskytte rettighetene deres...

 

Søppelnyheter i jula!

E-post Skriv ut PDF

I forbindelse med høytider skjer det normalt mindre i nyhetsbildet, ihvertfall i den politiske verden. Heller ingen rettsaker eller lignende pågår i julen. Samtidig har folk mer fritid og mer tid til aviser og nettaviser. Da må man selvfølgelig kompensere med søppelnytt..

VG i dag er preget av det jeg putter i kategorien søppelnytt. Jeg kan nevne følgende:

- Jakten Maria har sendt smykket tilbake til sjekke bonden på grunn av mye baksnakking. Ærlig talt, er det noen som bryr  seg om slikt?

- Søskenparet av den avdøde mannen som lå død i 3 år før noen oppdaget han går nå ut og beskylder en person for å ha svindlet faren i de 3 årene han var død. Jeg vet at saken sikkert har flere vinklinger men søskenparet burde vel gå litt mer forsiktig i dørene her.

- Litt politikk er det imidlertid plass til, om man kan kalle en diskusjon vedrørende om Stoltenberg er en masekopp eller ikke i sin iver etter å få besøke Obama i det hvite hus...

- Om du ikke helt vet hva du ønsker deg til jul så kan du jo hente litt inspirasjon fra "kjendisene".

- "Heldigvis" er det noen som forstår at nyheter ikke lager seg selv. Hva gjør man da? Jo, hvorfor ikke plassere en lapp med bombetrussel på toget?

 

 

Jeg vet hvem det er!

E-post Skriv ut PDF

Jeg vet hvem den berusete kjendisen som stakk av med en maxitaxi i Haugesund men vil ikke ta belastningen med trusler om søksmål o.l. ved å fortelle andre om det.

Men jeg synes det er for dumt i slike tilfeller nå media gjør alt utenom å fortelle navnet på den aktuelle personen. De forteller gjerne alder, bosted, hva de er kjent for og mye mer. Det er tenkelt å resonere seg frem til det. Hvorfor skal ikke media kunne si navnet med en gang likegodt så slipper man ihvertfall spekulasjoner på diskusjonsforum og blogger.

 

8 lapper for noe ipod høytalere?

E-post Skriv ut PDF

VG-nett har utført test av et sett ipod høytalere som får terningkast 6.

Så flott tenkte jeg, kanskje jeg skal kjøpe noen sett av disse til julegaver. Det var helt til jeg så prisen, kr 7990,- for noe Ipod høytalere som passer inn i bokhylla! På slutten av artikkelen har VG ramset opp possitive og negative ting med høytalerne og prisen nevnes ingen plass.

Av og til lurer jeg på hvor målgruppen til VG er. Jeg trodde de skrev for den store bredden i folket, ikke promiller med særinger?

 


Side 9 av 56

Antall besøkende

Vi har 31 gjester her nå