Aktuelt.org

Blogg om dagsaktuelle nyheter!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Aktuelt.org

Utrolig at folk ikke kan respektere en gammel manns ønske om fred!

E-post Skriv ut PDF

Den såkalte Snåsamannen har et sterkt ønske om å få være i fred på sine gamle dager. Det klarer selvfølgelig ikke oOla Dunk å respektere og renner ned dørene hans i tid og utide fordi de prioriteer seg selv fremfor Snåsamannens helse.

Nå rømmer han til Amerika i julen for å få fred. Står det så dårlig til med intellektet til oss nordmenn? Ikke bare er folk så dumme at de tror på det tullet han holder på med men når en gammel utslitt mann ber om fred så klarer de ikkeå respektyere det heller? Det er vel de samme personene som tilhører begge gruppene her...

 

Norge taper idag!

E-post Skriv ut PDF

De norske håndballjentene skal spille semifinale idag mot Danmark i årets håndball EM.

Mesterskapet har vært preget av ekstremt godp spill av de noske håndballjentene med unntak av kampen mot Sverige som var tilsvarende ekstremt dårlig. Den gang spådde jeg at Norge skulle tape og jeg gjentar spådommen i dag. Norge kommer til å gå på en smell mot Danmark men kommer til å reise seg i bronsefinalen hvor de muligens kan få en revansj mot Sverige ihvertfall?

 

 

Dette er helt greit!

E-post Skriv ut PDF

VG lager en sak ut av at medisinstudenter på Karolinska instituttet måtte obdusere sin egen avdøde lærer på sin første obduksjon.

Når jeg først leste jeg dette synes jeg først det hele virket litt banalt men etter å ha tenkt litt på det synes jeg faktisk det er helt ok. Det er noe med det å faktisik innse på et tidlig tidspunkt hva yrket de holder på å utdanne seg til faktisk går ut på. Det er også noe i det å innse at kroppene de skal jobbe med resten av sitt yrkesaktive liv faktisk er/ har vært mennesker som dem selv som betyr noe igjen for andre mennsker og som noen er glad i og savner. En fin, om noe brutal måte, å lære seg å behandle pasienter og mennesker man skal obdusere med respekt.

 

Hele saken er bare trist!

E-post Skriv ut PDF

Dødsfallet til Ellen Ugland som settes i sammenheng med den enorme formuen til familien har utvbiklet seg til å bli en trist affære. I dag ble hun bisatt og det hele fikk en ekstra tankevekker fra niesen som utrykte at hun trodde tanten døde av hjertesorg.

Som sørlending håper jeg inderlig at dødsfallet hadde en naturlig årsak. Til tross for interne stridigheter er dette en familie som gjennom tiår har vært et possitivt innspilt i lokalsamfunnet, spesielet i Grimstadområdet. Familien fortjerner mer enn dette.

 

La transer få lov til å være transer og homser...

E-post Skriv ut PDF

NRK er felt i PFU etter TV programmet "Jentene på Toten" der tidligere Frp formann Carl I hagens eks svigersønn deltok og sdtod frem som transseksuel.

For min del kan transer bare få lov til og være transer på samme måte som homser og lesber skal få lov til å være det de er. På den andre siden er det åpenbart at heteroseksuell er det naturlige fra naturens side. Det jeg ikke forstår er hvorfor disse atypiske legningene absolutt skal trykkes opp i fleisen på oss i beste sendetid. Vi snakker tross alt om minimale minoriteter som absolutt bør få lov til å leve sitt liv i fred men det bør få være med det.

år vi først er inne på dette med homser, lesber og transer. Kan dette være naturens måte å forsøke å stoppe befolkningstilveksten på? Bare en tanke siden de bokstavelig talt ramler ut av skapene. Eller er det bare en motesak?

 

Neste gang er det Norge sin tur!

E-post Skriv ut PDF

Gårsdagens terror i Stockholm for oss nordmenn til å begynne å føle at terroren kommer nærmere og nærmere.

Jeg er overbevist om at det bare er et tidsspørsmål før terroren kommer til Norge. Spørsmålet vi må stille oss er om vi er villig til å gjøre de nødvendige tiltak for å hindre dette. Er den norske regjering og det norske folket f.eks. villig til å gi opp enkelte retigheter for å bedre sin egen sikkerhet slik de har gjort i USA? Skjønner vi snart at vi må få ryddet opp i innvandringspolitikken og inegreringspolitikken?

Vi må handle, en terroraksjon i Norge blir neppe like mislykket slik den i Sverige ble...

 

Forby religion over hele verden!

E-post Skriv ut PDF

Religion er årsaken til så og si alle kriger og konflikter i verden opp igjennom historien og folk verden rundt kaster bort uforståelig mye tid på å tilbe sine guder. Mudslimenes kamp mot vesten er en annen side av elendigheten som vi har fått sett de siste dagene i form av terrorforsøket i Stockholm og nå damen i Sudan som ble pisket på åpen gate fordi hun gikk i kort skjørt!

Løsningen er enkelt og grei å forby all religion og tilbeding av såkalte høyere makter. Det bør være opplagt for alle oppegående mennesker at dette bare er noe vås man har fått innprentet med morsmelken og derfor på en måte velger å fortsette å tro.

 

Hadde det vært mine barn...

E-post Skriv ut PDF

En mann bnevæpnet med 2 sverd holder rundt 5 barn som gisler i en barnehage i Frankrike.

For å si det slik, dersom noen hadde gjort dette i barnehagen til mine barn hadde jeg personlig utrustet meg med minst like mange sverd og ikke gitt meg før jeg hadde kappet diverse kropsdeler av mannen. Makan til lavmål å gå til angrep på en barnehage! Depresjon og psykiske problemer er absolutt ingen unnskyldning for å gjøre dette!

 

I dag taper Norge!

E-post Skriv ut PDF

Det norske kvinnelandslaget skal i dag spille sin første kamp i EM slutspillets mellomspill. Samtidig meldes det om at en rekke norske sentrale spillere er slått ut av omgangssyken.

Norge har hatt det alt for lett hittil i EM. Selvsagt er damene gode men det har hatt følge av flaks, medgang og hjemmebane. I dag er jeg sikker på at den store nedturen kommer. Heldigvis har de fortsatt muligheter tilk tross for tap i dag :-)

 


Side 10 av 56

Antall besøkende

Vi har 37 gjester her nå