Blogg om dagsaktuelle temaer og nyheter.

Aktuelt.org

Vintersport

Endelig!

Endelig har siste dag i ski VM kommet. Nå er dagevis med media proppfull av skirelaterte artikler endelig over. Eller er det det?

Nå skal jo alt analyseres i alle vinkler og kanter og ikke minst skal norske media gi det norske folk det de liker best, side opp og ned med selvskryk til jeg spyr. Og ikke nok med det, VM i ski skytting er vel ikke ferdig ennå?

Vi må vel bare holde ut men i sommer krever jeg ski fri sone i media!

Kvalmende hvordan Northug kritikere bader i hans suksess!

Gratulerer med gullet Petter Northug, det er vel fortjent. Samtidig har det hele en ekkel bismak. Ikke fordi Northug har gjort noe galt.

Det som gjør meg kvalm er hvordan alle som har kritisert og hetset Northug tidligere i vinter nå hiver seg på suksessen og bader i Northug din lykke. Det er ikke annet en kvalmende!

Kvinner har ikke noe å gjøre i hoppbakken!

I dag skal skihopp for kvinner avholdes for første gang i ski VM. Selvfgølgelig har jo noen klart å komme med noen provoserende uttalelser som kvinnene lar seg provosere over og dermed selv taar fokuset vekk fra selve konkurransen.

Selv mener jeg at kvinner ikke har noe som helst i en stor hoppbakke å gjøre, ikke i andre "mannesporter" heller for den saks skyld. Kvinner er skapt slik at de passer best til husstell, omsorg og gjøre livet behagelig for mannen.

Nå vet jeg at mange kommer til å skal fortelle meg for en idiot jeg er o.s.v. men det er faktisk svært mange som meg der ute som deler dette synet. Dessverre er det bare så få som tør å si det i frykt for kvinnebevegelsen som jo er et kapittel i seg selv. For å kalle en spade for en spade. Kvinner passer best ved kjøkkenbenken!

Bare tapere er gode tapere!

Media elsker Petter Northug selv om de liker å gi inntrykk av det motsatte. Hans opptreden og uttalelser er garantert førstesidestoff med garantert mange lesere.

I dag får Northug kjørt seg igjen i VG med en artikkel om at han er et dårlig forbilde når han tydeligvis takler dårlig å tape. Selv tror jeg Northug driter i slike artikler samtidig som han sikkert håver inn ekstra bonus fra Red Bull for hvert eneste medieoppslag han får.

Selv er jeg av den oppfatningen at uttrykket "tap og vinn med samme sinn" er noe tapere har funnet på. En person som er besatt av å vinne må nødvendigvis samtidig hate å tape. Det er vanskelig å vinne dersom man ikke synes det gjør noe å tape. Det er derfr Northug er best.

På 90 tallet var jeg flau over å være norsk!

Flere avdankede idrettsstjerner eller rettere sagt gamle langrennsstjerner går ut og kritiserer Petter Northug offentlig etter oppførselens hans i helgen når han ikke klarte å møte opp tidsnok til en medaljesermoni. I kjølvannet av Thomas Alsgård kommer nå Vegard Ulvang ut av sakpet og hiver seg på Northug kritikken og sier han gjør det flaut å være norsk.

Jeg skal si dere en ting Ulvang og Alsgaard. En gang var jeg flau over å være norsk. Det var på 90 tallet nå dere to melkedrikkende mammagutter hevdet dere i langrennsporet. Langrenn er ingen internasjonal idrett, det er noe vi driver med i Norge, Sverige og Finland og enkelte fjellaper i mellomeuropa og Russland. Det er ikke stort det hverken dere eller Northug har prestert, forskjellen er imiderltid at Northug blir sett på som så kul og særegen at et så hipt og internasjonalt merke som Red Bull velger å satse på han. Det burde dere faktisk være veldig misunnelige på.

Heller sær og kul enn Mammas godgutt!

Norge taper idag!

De norske håndballjentene skal spille semifinale idag mot Danmark i årets håndball EM.

Mesterskapet har vært preget av ekstremt godp spill av de noske håndballjentene med unntak av kampen mot Sverige som var tilsvarende ekstremt dårlig. Den gang spådde jeg at Norge skulle tape og jeg gjentar spådommen i dag. Norge kommer til å gå på en smell mot Danmark men kommer til å reise seg i bronsefinalen hvor de muligens kan få en revansj mot Sverige ihvertfall?

 

I dag taper Norge!

Det norske kvinnelandslaget skal i dag spille sin første kamp i EM slutspillets mellomspill. Samtidig meldes det om at en rekke norske sentrale spillere er slått ut av omgangssyken.

Norge har hatt det alt for lett hittil i EM. Selvsagt er damene gode men det har hatt følge av flaks, medgang og hjemmebane. I dag er jeg sikker på at den store nedturen kommer. Heldigvis har de fortsatt muligheter tilk tross for tap i dag :-)