Blogg om dagsaktuelle temaer og nyheter.

Aktuelt.org

Nordmenn er smålige idioter!

For kort tid siden var det en feil i systemet til Lufthansa som gjorde at rundt 50 nordmenn fikk karet til seg billetter for noen kronestykker på FØRSTEKLASSE til USA. Dette uten at det hadde vært noen kampanje på forhånd fra Lufthansa som skulle tilsi at de skulle ha så billige billetter.

Det går ikke an å bli så dum at man ikke forstår at dette skyldes en teknisk feil. Et ærlig menneske hadde gitt flyselskapet beskjed istedenfor å forsøke å karre til seg billetter i håp om at de ikke skal kanselleres for å unngå negativ publisitet. Heldigvis er ikke Lufthansa så dumme at de velger den løsningen. Det tar istedenfor å gjør det rette og kansellerer alle billettsalgene. Husk, dette er ikke noe lavpris selskap som Ryanair mellom to ukurante flyplasser i Europa. Nei, det er førsteklasse på rutefly til USA. Ingen kan være så dumme at de uten videre gir bort billetter til kr 4,- pr stk.

Dette viser moralen til nordmenn. Du ser det samme når en ubetjent bensinstasjon gjør en kommafeil på pumpeprisen. Istedenfor å gi beskjed til innehaveren stiller nordmenn seg i kilometer lang kø og begynner nærmest å sloss med hverandre for å komme først til pumpene. Så til VG sine lesere: Skam dere! 80% av dere mener det er helt ok å være kjeltring så lenge dere lever i en selvpåført tilstand av å være i "god tro".