Blogg om dagsaktuelle temaer og nyheter.

Aktuelt.org

Man får ikke mer morro enn man lager selv!

3 ungdommer som onanerte i ei kake de tok med på skolen og serverte til medeelever får nå kjørt seg. Dette fordi de under bakingen like godt onanaerte i kaken de serverte. Ifølge skolens rektor er de ikke anmeldt eller utvist fra skolen, kun en liten ordensanmerking ar de fått.

Selv kan jeg ikke se det store problemet med dette. Jeg har i alle år stilt meg uforstående til mennesker som kjøper kaker på idrettsarrangementer, 17.mai arrangementer og lignende uten at de på noen som helst måte kjenner til kakens opprinnelsessted. På samme måte har skolens elever i dette tilfellet spist ei kake 3 tenåringsgutter, sannsyligvis bland skolens "bøllefrø", kommer rekende med på skolen uten videre. Selvfølgelig er det noe muffens med den da. Når folk er så kakesultne at de ikke stopper opp og stiller seg noen kritiske spørsmål før de hiver i seg kan de bare ha det så godt. Å svelge litt sæd er det vel heller ingen som har dødd av, dessuten antar jeg at kaken var godt gjennomstekt og dermed det som eventuelt fantes av basilusker ble drept. De som har spist kaken bør vel reelt sett bekymre seg mer om hygienen på kjøkkenet kaken er laget på fremfor å bekymre seg for sæden.

Nei har har 3 livsglade ungdommer gått littegrann over streken og hadde nok mye morro før oppstyret i etterkant begynte.

Det nevnes politianmeldelse. Jeg er da nysgjrerrig på hvilken lovhjemmel som skulle vært brukt i dette tilfellet?