Blogg om dagsaktuelle temaer og nyheter.

Aktuelt.org

Hvilke idioter er det som står bak disse seerstormene?

Man kan med jevne mellomrom lese i media at det har vært seerstorm mot NRK fordi seerne er misfornøyde med ett eller annet TV-kanalen gjør som seerne ikke setter helt pris på.

Veldig ofte er jeg enig med årsaekn til seerstormen, det vil si at jeg også har reagert på det som er levert. Det jeg imidlertid ikke forstår er hvilke idioter det er som gidder å ta opp telefonen for å sitte i telefonkø for å kjefte huden full ut av en/ ei stakker eller to som sitter og svarer på telefonen på kveldstid og som ikke bryr seg om annet enn når arbeidsdagen er over. Innimellom når de merker at det er stor pågang melder de fra til dagsrevyen om dette slik at de skal få et ekstra tema å lage innslag om den kvelden da viser de nemlig at demokratiet virker....

Den eneste grunnen til å bruke tid å krefter på å ringe inn på dette viset må jo være for å føle at man får noe igjen for TV-lisensen. Det gjelder jo imidelrtid kun for de idiotene som ikke har forstått at dette er en forkledd borgerskatt i dette landet.