Blogg om dagsaktuelle temaer og nyheter.

Aktuelt.org

Kardashian familien driver mental voldtekt av unge tenåringsjenter!

Til min store fortvilelse som far til tenåringsjenter så opplever jeg daglig hvordan den tragiske Kardashian familien har trengt seg inn i norske familiehjem og foretar daglig mental voldtekt vår mentale tilstand. La meg si dert slik, absolutt ingenting denne familien foretar seg er i nærheten av å være normalt.

På Kardashian showet er nemlig alt helt normalt. Her fremstilles det som å realisere seg selv i en alder av nærmere 70 år og fortelle at Pappa og bestefar nå plutselig er blitt mamma og bestemor er noe som er helt normalt. For ikke å snakke om å operere silikon og Restylane inn i både lepper, pupper og romper.

Av for meg uforståelige årsaker har denne familien blitt et internasjonalt fenomen og håver inn penger. Jo dummere og mer hjernedøde de fremstår jo flere seere får de. En negativ naturlig konsekvens av dette er at de tjener penger deretter og får et helt forvridd syn på økonomi. Det er ikke like lett for alle voksne å fortelle at det ikke er et normalt forbruksmønster og økonomiske realiteter det disse plastikk kjendisene formidler at de forholder seg til.

De daglige "utfordringene" til familien går i verdensproblemer som "nå drikker Scott igjen" og "Kim skal skilles igjen". Nei hun skal ikke gifte seg, det var i går det. For ikke å snakke om denne påtatte transpersonen Bruce Jenner, eller Caithlyn Marie Jenner er det visst nå. Jeg vet det er inn i tiden å normalisere dette men uansett er det ikke normalt. I hvert fall ikke nå det er så påtatt som i denne serien hvor de gjør alt og litt til for å opprettholde kjendisstatusen sin.

Når det gjelder Caitlyn (eller Bruce uten tissemann som jeg liker å si det) så er hennes/ hans store problem at datteren ikke vil kalle faren sin for Pappa, han heter jo Mamma må hun jo forstå. Hvor blåst går det an å bli og på toppen av det hele gjøre farsen om til global tv underholdning?

Jeg sier som Martin Luther King. "I have a dream" men ellers er budskapet mitt litt annerledes. Min drøm er en verden der det finnes to kjønn og det er normale verdier som fremmes som underholdning på tv. Selvfølgelig skal personer som oppriktig føler de er født i feil kropp få lov til å kappe penisen av og lage en vagina, for leger er jo så flinke i dag (dette er vel forøvrig et sitat fra en Luxus leverposten sang?).

Dette betyr ikke at slike sjeldenheter behøver å snik fortrenges inn i våre stuer via tv og internett som om transseksualitet og homofili er normalen. Det er ikke det skjønner du, det er heterofili som er normalt alt annen er feilproduksjoner fra naturens side som evolusjonen tidligere satte en effektiv stopper for. Igjen, de som virkelig er homofile skal få lov til å være det uten å bli forfulgt og mobbet, det handler ikke om det. Men kom ikke å si og gi inntrykk av at dette er det normale og et tradisjonelt familieliv er kjedelig og unormalt!

Forøvrig tro jeg Kardashian familien i fremtiden vil være en del av historieundervisningen for å formidle hvor fryktelig galt det kan gå i et samfunn når alt av normer og normale verdier skal viskes ut. Ja, jeg tillater meg å kalle det mental voldtekt av unge tenåringssinn.